Mickey: Mickey: ASICS för att presentera

Dieses Thema im Forum "Games" wurde erstellt von Gertbloos, 25. Dezember 2021.

 1. Gertbloos

  Gertbloos New Member

  Registriert seit:
  25. Dezember 2021
  Beiträge:
  4
  Zustimmungen:
  0
  Punkte für Erfolge:
  1
  Geschlecht:
  weiblich
  Efter "Trail"-paketet har vi slagit sig ihop med ASICS för att presentera ytterligare ett samarbete om family room ikoniska GEL-Kayano. GEL-Kayano-tränaren, skapad av den mångårige ASICS-designern Toshikazu Kayano, kom throughout på marknaden som en hel flaggskeppssko för "den seriösa långa löparen. " Genom att använda sig asics gel-pulse herr billigte utav tekniken som fanns tillgänglig 1993, har GEL-Kayano-tränaren rapid med sina logga my spouse and i skelettet för stöd, FIRST GEL i hälen ?& monosock fortsatt att tänja på teknikens gränser 4 door den skapades.

  Från TV-programmet som gav dig McDonalds Szechuan-sås är vi stolta över att presentera ASICS Court MZ! Rick along with Mortys första officiellt licensierade skor! (Inte garanterat att överleva i en syratank, se insidan för detaljer). Rick och Morty-samarbeten är inget nytt i den nuvarande eran av varumärkespartnerskap. Helvete, den älskade showen fick till och med McDonalds att återuppliva en decennier gammal sås efter en del off-hand rader i 1st avsnitt. Men det enda vi ännu inte innehar sett från den animerade antologin för vuxna är ett skosamarbete, asics fuzex herr billigt online det framf?rallt uppenbara för IP som denna att göra.

  nike herr skor rea en av fuente mest hypade siluetterna only nu, varumärket Beaverton innehar levererat några riktiga pärlor i år. Nu släpper Nike två silhuetter som nickar till amerikanska fotbollslag. "Goldenrod" hyllar Iowa Hawkeyes, medan "Midas Gold" hyllar USC-trojanerna. Fördjupa dig my spouse and i kapseln nedan... Nike Dunk Very low 'Goldenrod' är en uttalande tränare som utstrålar basketarv och kommer säkerligen att bli en av årets Dunk-höjdpunkter.

  Nike Dunk - en hel obestridlig träningsgral - fortsätter att göra ett uttalande samtidigt som den behåller sin klassiska konstruktion som vann folks hjärtan på banorna 1985. Nu innehar den fått två slående moderna uppgraderingar, nike skor dam rea svart omformade family room graalliknande skon med kamouflage-uppgraderingar, lyftande din höstrotation. Som en del av en hel modern uppgradering eller två kommer Nike Dunk Low CASO nu med en "Multi-Camo"-form för din samling. Ledtråden finns i titeln, family room här tränaren har m?nga slående camodesigner på basen, fyllda med rika säsongsfärger för din höstliga turn.